SMS

Gaan we wel of niet rijden?

Sponsor SMS:
MessageBird

De SMS-service geeft je het antwoord om 18:30!

SMS  USP AAN  naar 1008 (€ 0,25 p.o.b.)

De Utrecht Skate Parade heeft een SMS-dienst. Om zeker te weten of we wel of niet gaan skaten als het weer twijfelachtig is (halfnat wegdek, grijze dreigende lucht) sturen wij jou op vrijdagavond uiterlijk 18:30 uur een SMS-bericht met de melding of de tour nog doorgaat of niet. Hieronder staan de gegevens hoe je deze berichten kunt ontvangen.

Hoe werkt het?

De organisatie van de Utrecht Skate Parade stuurt vrijdags uiterlijk 18:30 uur, tijdens het skateseizoen, een SMS-bericht naar de mobiele telefoons van mensen die hebben aangegeven dat ze het bericht willen ontvangen. Het werkt met 'Reverse Billing' wat betekent dat de ontvanger van het bericht zelf betaalt voor het ontvangen bericht.

Wat kost het?

Je betaalt zelf voor de ontvangen SMS-berichten. Elk door jou ontvangen bericht kost jou € 0,25 per stuk. Dit bedrag gaat van je Prepaidkaart af of verschijnt op je maandelijkse rekening als je een abonnement hebt. In uitzonderlijke weersituaties sturen we meer dan 1 bericht, maximaal 3 per week.

Wie kunnen er meedoen?

Iedereen die een Nederlandse mobiele telefoon heeft. Het maakt niet uit of je een Prepaidkaart of een abonnement hebt.

Let op: Simyo blokkeert betaalde smsjes! In sommige gevallen kun je deze blokkering opheffen via de klantenservice. Zie simyo.nl.

Hoe meld je je aan?

Om je aan te melden stuur je een SMS-bericht met de tekst  USP AAN  naar 1008. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een SMS-bericht terug dat je deelname bevestigt. Vanaf nu ontvang je elke vrijdag een SMS-bericht van de Utrecht Skate Parade voor € 0,25 per stuk.

Hoe meld je je af?

Om je af te melden stuur je een SMS-bericht met de tekst  USP UIT  naar 1008. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een SMS-bericht terug dat bevestigt dat je je hebt afgemeld. Vanaf nu ontvang je geen SMS-berichten van de Utrecht Skate Parade meer.