Nieuws

Vanavond!17 augustus 2018

Vanavond een nieuwe poging nadat we vorige week moesten afgelasten ivm de regen! We rijden na de pauze een groot stuk van de Waterlinieweg. Mis het niet en kom om 19:45 naar het Lucasbolwerk en skate mee.

Woensdag naar Hilversum5 augustus 2018

Sanders Skate ParadeNiet vergeten, aanstaande woensdag een speciale editie van de Skateparade in samenwerking met 3FM: Sanders Skate Parade! Samen met Sander Hoogendoorn verruilen we voor één keer het asfalt van Utrecht voor het asfalt van Hilversum!

We verzamelen om 19:00 op het Mediapark in Hilversum; Bart de Graaffweg 2.
Het vertrek staat gepland om 19:30.

Wie met de auto komt kan (betaald) parkeren op de grote parkeerplaats direct rechts na de ingang van het Mediapark. Wie met de trein komt neemt vanaf station Hilversum Mediapark de loopbrug naar het Mediapark.

Tot in Hilversum allemaal!

Vanavond de Foute Skate! 3 augustus 2018

Vanavond staat de Foute Skate op het programma! Hoewel de temperatuur een stuk lager is dan vorige week, is het nog steeds behoorlijk warm. Zorg dat je voor de start al genoeg water drinkt en let er daarnaast op dat je foute kleding wel voldoende ventileert😉. Tijdens de pauze bij de brandweer zullen de brandslangen helaas niet aangaan vanwege de aanhoudende droogte. Desondanks zal er op een passende manier worden voor verkoeling worden gezorgd.

Tot vanavond allemaal!

Vrijdag: Foute Skate!!2 augustus 2018

Haal voor morgen alles uit de kast voor de foute skate: hoe gekker hoe beter. Als jullie zorgen voor een bijpassende outfit, zorgen wij voor de foute muziek!

Geen Skateparade ivm extreme hitte27 juli 2018

Door de record-temperaturen kan de Skateparade vanavond helaas niet doorgaan.
Na veelvuldig overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat naast regen, ook dit weer niet ideaal is om te gaan skaten. De kans op oververhitting is te groot en we kunnen niet voor voldoende verkoeling zorgen tijdens de tocht. Volgende week met 10 graden koeler rollen we gewoon weer door de straten van het mooie Utrecht!

Tropische temperaturen tijdens de Skateparade25 juli 2018

Voor aankomende vrijdag worden extreem hoge temperaturen voorspeld. We zullen gewoon gaan rijden, maar houden natuurlijk wel rekening met de warmte. Er zal meer drinken meegaan en de snelheid van de tocht zullen we iets aanpassen als dit nodig is.

Zorg er daarnaast voor dat je goed voorbereid bent op de hitte. Drink gedurende de dag al voldoende water om uitdroging te voorkomen. Draag daarnaast luchtige en ademende kleding in lichte kleuren. Maar het belangrijkste is: luister naar je lichaam en doe het gewoon wat rustiger aan!

IJsjes tijdens de pauze18 juli 2018

Als we het weerbericht mogen geloven wordt het weer zomers warm aanstaande vrijdag, en bij lekker weer horen ijsjes! Sponsor Luciano zal ons in de pauze voorzien van een heerlijke traktatie. Zorg dat je er snel bij bent want op=op!

Extra editie - Sanders Skateparade in Hilversum13 juli 2018

Sander Hoogendoorn heeft al meerdere malen muziek gedraaid bij de Skateparade. Dit jaar heeft hij ons benaderd om, in samenwerking met 3FM, eenzelfde skatetocht te organiseren in Hilversum.

Dit toffe evenement zal gaan plaatsvinden op woensdag 8 augustus 2018. Sander Hoogendoorn zal op de muziekwagen staan en er zullen stukken van de tocht live uitgezonden worden op 3FM! We verzamelen om 19.00 op het Mediapark en zullen starten om 19.30. Plan deze avond vrij in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Roze Skate! 21 juni 2018

Vrijdag 22 juni rijden we de Roze Skate in samenwerking met het Midzomergracht festival.

Waterlinieweg.15 juni 2018

De tocht vanavond gaat van noord tot zuid. Na de pauze zullen we een flink deel van de Waterlinieweg rijden.
Mis het niet en kom om 19:45 uur naar het Lucasbolwerk.

Geen remcursus, wel Skateparade8 juni 2018

De skate/remcursus van vanavond zal niet doorgaan. De buien van vandaag hebben het park té nat gemaakt. De bomen in het park zorgen ervoor dat dit niet meer zal drogen voordat we met de cursus beginnen. Een droge ondergrond is een must om veilig te kunnen skaten. We zullen de skate/remcursus daarom helaas moeten verzetten. Deze cursus zal verplaatst worden naar volgende week: vrijdag 15 juni.

Maar we hebben ook goed nieuws: de Skateparade gaat wel van start! Hiermee rijden we over grotere wegen welke sneller zullen drogen. Tot op het Lucasbolwerk!

Goede doel-skate: ZiZo29 mei 2018

ZiZo is al meer dan 25 jaar een goede bekende in Utrecht. ZiZo bestaat uit een winkel, atelier en eetcafé en is gevestigd aan de Oudegracht. Het biedt een begeleide werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking. In het atelier maken zij de meest originele artikelen welke in de winkel worden verkocht. In de keuken en het eetcafé doen ze alles zoveel mogelijk zelf, van koken en bakken tot bestellingen opnemen, serveren en afrekenen. In 2017 is ZiZo in een compleet nieuw jasje gestoken, waardoor het nog aangenamer vertoeven is en waar je ook 's avonds een hapje kunt eten.

Tijdens onze goede doel-skate aanstaande vrijdag zullen zij in het zonnetje gezet worden en in de pauze zullen wij een collecte houden voor Zizo!

Ja we gaan! 25 mei 2018

Wij laten ons niet tegenhouden door de regen elders, in Utrecht gaan we gewoon rijden! Tot op het Lucasbolwerk!

Utrecht rolt de zomer in14 mei 2018

De eerste skate van het seizoen 2018 van de Utrecht Skate Parade ging, letterlijk en figuurlijk, weer op rolletjes.

Meer dan 500 deelnemers vertrokken om 20.00 uur van het Lucasbolwerk om te genieten van de lenteavond met muziek van 3FM DJ Sander Hoogendoorn. Door de assistentie van de motorpolitie Utrecht en de tientallen vrijwilligers werd de skate een sportief en vrolijk begin van het weekeinde. Dit zal nog zo doorgaan tot eind september. Door de inzet van vele sponsoren kan iedereen gratis meedoen. Voor mensen die zelf geen skates hebben is er de gelegenheid om skates te huren. Regelmatig zullen er dit seizoen thema-skates zijn en op 8 juni zal er een skateles voorafgaan aan de skate voor wie nog wat extra tips wil.

Vanavond! 11 mei 2018

Vanavond de start van het seizoen met Sander Hoogendoorn op de muziekwagen. Het belooft een feestje te worden, staan jou skates al klaar!?

De start van de Skateparade 2018!30 april 2018

Op 11 mei is het zover, de start van de Skateparade 2018!

Hoe werkt het ook alweer?
⚡️ Gratis deelname!
⚡️ Jij kan 25km skaten en remmen
⚡️ Iedere week een nieuwe route door Utrecht
⚡️ Verzamelen om 20:00 op het Lucasbolwerk
⚡️ In de pauze koop je een koel drankje (cash)

Nieuwe sponsor: Opslagman.nl!19 maart 2018

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe sponsor: Opslagman.nl ! Zij opende vorige maand een nieuwe locatie in Utrecht op het industrieterrein Lage Weide, waar ook onze spullen een plekje zullen krijgen.

Help ons zoeken naar een nieuwe opslaglocatie!9 maart 2018

Help ons zoeken naar een nieuwe opslaglocatie!

Aftellen!12 januari 2018

Nog 116 dagen te gaan tot we weer kunnen rollen!!