Nieuws

Vrijdag de tweede editie van de Perry Skate 16 juli 2019

Perry Sport is sinds dit jaar onze nieuwe hoofdsponsor. 17 mei reden we daarom de eerste editie van de Perry Skate, aanstaande vrijdag staat alweer de tweede editie op de agenda! Als je terug kijkt bij de foto's van de eerste editie is het al snel duidelijk dat de dresscode tijdens de tocht ROOD is.

Opbrengst goede doel-skate11 juli 2019

Herinner je je nog de goede doel-skate van 31 mei? In de pauze collecteerden we voor De Goede Winkel in Utrecht. Samen haalden we een mooi bedrag van 500 euro op voor deze stichting! Afgelopen week zijn we langs geweest om de cheque te overhandigen. Namens de Goede Winkel bedankt voor al jullie donaties!

naar Kasteel de Haar 9 juli 2019

Aanstaande vrijdag rijden we helemaal naar Kasteel de Haar! En weer terug natuurlijk ;). Eén van de langste maar ook zeker één van de mooiste tochten van het jaar!

Incident met scooter6 juli 2019

Vrijdag 5 juli is er iets na half tien een incident met een scooter op de Prinsesselaan (Utrecht-Oost) geweest. Was je erbij dan heb je waarschijnlijk een scooter op de grond zien liggen.

Een veilige skateparade is topprioriteit voor ons. We hebben onze processen hierop ingericht, trainen onze vrijwilligers en selecteren zorgvuldig in overleg met de betrokken instanties onze routes.

Gisteravond werden we verrast door een scooter met bijrijder die diverse stoptekens negeerde. Van de agent die vooraan rijdt, maar ook die van de blockers direct erachter. De scooterbestuurder nam geen gas terug en is uiteindelijk, met enkele blockers, op het asfalt terecht gekomen. De muziekauto heeft hierop een snelle stop gemaakt. Een van de blockers is bij de huisartsenpost langsgeweest maar kon diezelfde avond nog naar huis.

Er is contact gemaakt met de ouders van de scooterbestuurder en de politie heeft de verklaringen direct vastgelegd. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit incident dan kun je een e-mail sturen aan info@u-skateparade.nl.

Vanavond collecteren wij! 5 juli 2019

Het weekend staat voor de deur, tijd voor een nieuwe skateparade! Vanavond tijdens de pauze zullen wij collecteren voor de Skateparade. Doneer & help ons een handje zodat wij dit toffe evenement kunnen blijven organiseren!

Roze skate 25 juni 2019

Roze skate

Deze week vindt het Midzomergrachtfestival plaats in Utrecht. De Skateparade doet ook mee, de dresscode van aanstaande vrijdag luidt dan ook: ROZE!

Verkeershinder rondom Lucasbolwerk14 juni 2019

Even opletten als je vanavond naar de start van de Skateparade komt. Er zijn werkzaamheden op de kruising Biltstraat, Wittevrouwensingel en Wittevrouwenbrug. Voetgangers kunnen passeren, maar het is gemakkelijker om het Lucasbolwerk te bereiken via de kant van de Stadsschouwburg.

We starten & eindigen gewoon op het Lucasbolwerk!

Code oranje 7 juni 2019

Aan het eind van de middag geldt code oranje in verband met onweersbuien. Vooralsnog hebben wij deze overgenomen en staat ons verkeerslicht ook op oranje. Het is dus spannend of we kunnen gaan rijden vanavond. Hou de website en de Facebook in de gaten, meer info volgt!

We gaan rollen!31 mei 2019

Een heerlijk rondje skaten tijdens het Hemelvaartweekend, vanavond met onze goede doel-skate! Neem wat contant geld mee, want in de pauze collecteren we voor de goede winkel in Utrecht. Tot op het Lukasbolwerk!

Vanavond!24 mei 2019

Vanavond 22C ☀️, geen excuus om er niet bij te zijn!
⌚️20:00 starten we met deze toffe tocht.

Tot straks op het Lucasbolwerk!

Rood! 21 mei 2019

En hij wás rood. Heb jij ook zo'n tof shirt gekregen van onze sponsor Perry Sport?
Helaas konden we met ruim 250 man niet de winkel in 😅
Tot vrijdag!

17 mei: Perry skate16 mei 2019

Perry Sport is er klaar voor, jullie ook!? Aanstaande vrijdag onze allereerste Perry skate. Tijdens deze skate kleuren we rood en houden we pauze bij de Perry Sport.😁Een nieuwe poging!8 mei 2019

Na een valse start van het seizoen afgelopen week, bereiden we ons voor op een nieuwe poging! Aanstaande vrijdag, met Sander Hoogendoorn op de muziekwagen, want hij staat ook deze week weer klaar om er een feestje van te maken!

3 mei helaas afgelast!3 mei 2019

Helaas. De regen houdt aan. We kunnen daarom niet rijden vanavond 😭 #afgelast

Volgende week een nieuwe 1e Skateparade van 2019!

Start seizoen met Sander Hoogendoorn2 mei 2019

Morgen is het zover: de opening van het nieuwe seizoen van de Skateparade! Hierbij zal niemand minder dan Sander Hoogendoorn ons van muziek voorzien vanaf de muziekwagen! Vanaf 20.00 rijden we weer dwars door Utrecht. Zorg dat je erbij bent, en neem zoveel mogelijk skatende vrienden mee!

Elke week: huurskates24 april 2019

Geen skates? Geen excuus!
Ook dit jaar is Mijnten Schaats- & Skeelersport iedere vrijdagavond aanwezig op het Lucasbolwerk met huurskates. Daarnaast zijn ze ook één van onze sponsoren en rollen we dus mede dankzij deze toppers! 😁

Nieuwe hoofdsponsor!17 april 2019

De Utrecht Skateparade heeft een nieuwe hoofdsponsor dit seizoen: Perry Sport! Een te gekke en passende sponsor want bij Perry Sport kun je terecht voor een zowel een nieuw paar skates als nieuwe sportkleding! Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking, duimpjes omhoog voor onze nieuwe hoofdsponsor👍

De laatste voorbereidingen13 april 2019

Seizoen 2019 staat voor de deur! Gisteren kwamen alle vrijwilligers bij elkaar om de puntjes op de i te zetten: EHBO, politie, blockers, fotografen, routeleiding, chauffeurs en het bestuur van Stichting Utrecht Skate Parade.

Wij zijn er klaar voor!

Het lentezonnetje7 april 2019

☀️ Het lentezonnetje laat zich volop zien vandaag! ☀️
Op skates is een heerlijke manier om hiervan te genieten. En dankzij het verzetten van de klok vorig weekend, kun je ook vanavond nog een rondje rollen!

Smiley face

3 mei rollen we weer! 25 februari 2019

De MC telt af. Vanaf 3 mei mag dit niet aan jouw begin van het weekend ontbreken.

Start het weekend sportief en gezellig met de Skateparade!