Nieuws

Nieuwe sponsor: Opslagman.nl!19 maart 2018

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe sponsor: Opslagman.nl ! Zij opende vorige maand een nieuwe locatie in Utrecht op het industrieterrein Lage Weide, waar ook onze spullen een plekje zullen krijgen.

Help ons zoeken naar een nieuwe opslaglocatie!9 maart 2018

Help ons zoeken naar een nieuwe opslaglocatie!

Aftellen!12 januari 2018

Nog 116 dagen te gaan tot we weer kunnen rollen!!

De Grote Clubactie is afgelopen! 19 december 2017

We willen iedereen bedanken die een lot heeft gekocht! Vergeet je lotnummer niet te checken: KLIK

Sponsoren, donateurs!1 december 2017

Wij zoeken jou!

GEZOCHT: Lokale bedrijven en investeerders die Utrecht en de Utrecht Skate Parade een warm hart toedragen en zelf van ons dat warme hart maar al te graag terugkrijgen.

Het zou inmiddels algemeen bekend moeten zijn, maar toch plaatsen wij deze informatie nogmaals. De Utrecht Skate Parade is een evenement dat volledig op donaties en sponsorafspraken draait. Nu knopen wij elk jaar de eindjes aan elkaar in de hoop het nieuwe seizoen te kunnen starten zonder negatieve balans.

Momenteel staat seizoen 2018 voor de deur en zijn wij nog hard op zoek naar nieuwe sponsoren, donateurs en andere investeerders.
Ken of ben jij een bedrijf of individu met interesse, laat ons contact opnemen of neem contact met ons op.

bestuur@u-skateparade.nl

Grote Club Actie!!2 oktober 2017

Draag jij de Utrechtse Skate Parade een warm hart toe en hou je van een gokje koop dan vanaf 16 September online loten van de Grote Clubactie via de volgende link: KLIK

Een lot kost slechts €3,00 en daarvan gaat 80% naar de USP. Ook is het mogelijk om een superlot te kopen voor €150,00. Er zijn mooie prijzen te winnen maar nog veel belangrijker is dat we met de opbrengst kunnen blijven rollen door Utrecht en we onze materialen kunnen onderhouden en vervangen.

Deel dit bericht zoveel mogelijk onder de mensen en de bedrijven zodat we een mooi bedrag kunnen ophalen voor ons geweldig evenement!

Feest! 29 september 2017

Stel dat het vanavond slecht weer is? Dan is er toch een Skateparade! We gaan dan niet skaten maar wel feesten bij LaKay Eten & Drinken (Goeman Borgesiuslaan 77, Utrecht).

Vanaf 21:00 kunnen we terecht. Hou onze social media in de gaten zodat je weet waar we starten!!

Lekker fris!23 september 2017

Met ruim 250 skaters hebben we weer mogen genieten van ons Utrecht. Het was zoals altijd super gezellig, maar wel een beetje fris. Dankzij jullie, MC Gio en DJ Sander Hoogendoorn wat het weer een groot succes!!

Help je mee de USP te laten bestaan door een lot te kopen?

Tot volgende week!!

GO!22 september 2017


Vanavond gaan we er weer voor! Skateparade weer rollen met pauze op het Utrecht Science Park met een leuke verrassing! Tot straks!!

Vrijdag weer! 20 september 2017

Skates vergeten? Eens op wat anders rijden?

Sponsor Mijnten Schaats- & Skeelersport en Rollerblade Benelux maken het mogelijk om skates te huren!

Grote Club Actie!!16 september 2017

Draag jij de Utrechtse Skate Parade een warm hart toe en hou je van een gokje koop dan vanaf 16 September online loten van de Grote Clubactie via de volgende link: KLIK

Een lot kost slechts €3,00 en daarvan gaat 80% naar de USP. Ook is het mogelijk om een superlot te kopen voor €150,00. Er zijn mooie prijzen te winnen maar nog veel belangrijker is dat we met de opbrengst kunnen blijven rollen door Utrecht en we onze materialen kunnen onderhouden en vervangen.

Deel dit bericht zoveel mogelijk onder de mensen en de bedrijven zodat we een mooi bedrag kunnen ophalen voor ons geweldig evenement!

Afgelast!15 september 2017

De Skateparade van 15 september is afgelast. De voorspelde regen 💦 is niet goed voor de lagers, veiligheid en de rijdende dj booth.

de Grote Clubactie!15 september 2017

Draag jij de Utrechtse Skate Parade een warm hart toe en hou je van een gokje? Koop dan vanaf 16 september online USP-loten van de Grote Clubactie. En dat is al morgen!!

USP & USP5 september 2017

Vrijdag rijden we naar het Utrecht Science Park!

De Stichting Utrecht Science Park heeft zich voor deze skate met ons verbonden, onder andere vanwege onze gedeelde afkorting: USP :)

De pauze zal gehouden worden voor de SPAR University SPAR. De mensen van de SPAR vonden het een leuk idee om samen met USP & USP 200 #raketjes te regelen voor in de pauze‼️

Zorg dat je er snel bij bent want OP = OP. Dit wordt een toffe USP meets USP.

Rood!1 september 2017

Er komt helaas meer regen uit deze wolk dan we hadden gehoopt. Het wegdek is inmiddels te nat en de tijd tot 20.00 uur te kort om voldoende te drogen. Helaas moeten we toch afgelasten. Hopelijk tot volgende week!

Wat een schitterende Foute skate! 28 augustus 2017

Wat een toffe foto serie van onze fotografen! Xenia en Marco maakten deze serie van 271 (!) foto's. Volgens mij staan jullie er alle 300 op.

Dankzij onze vrijwilligers, sponsoren en jullie was dit weer een unieke editie van de Foute Skate!

→ Bekijk ze hier!!

Foute Skate!25 augustus 2017

Vandaag is het zover, de legendarische "Foute Skate"! → Kom jij ook?

Trek wat leuks aan en begin je weekend met de USP 😊

In samenwerking met onze sponsoren kun je weer skates huren! Vanaf 19:30 staat Mijnten Schaats- & Skeelersport met Rollerblade Benelux voor je klaar.

Het was weer heerlijk.19 augustus 2017

Over de gele brug ("Hogeweidebrug"), twee keer zelfs gisteren! Met ruim 200 deelnemers gingen we via 't Berlijnplein en de wijk Leidscherijn terug naar het Lucasbolwerk.
Tot volgende week!

→ Meteen laten weten dat je erbij bent!

We gaan er weer voor!11 augustus 2017

Het is heerlijk weer dus we gaan vanavond lekker rollen!
Met een pauze bij de Kinepolis en een mooie stadse route belooft het weer een feest te worden!
We zullen in de pauze tevens collecteren en hebben voor de eerste 100 donaties boven de 5 euro een leuke verrassing!

Tot vanavond!

4 augustus: met 300 man over de Waterlinieweg5 augustus 2017

Wat een heerlijke vrijdagavond was dat! Lekker nazomeren, zonnig, de wind was gaan liggen en een superfijne route.
Over de net nieuw geasfalteerde Waterlinieweg en pauze op het Utrecht Science Park!
26 kilometer en 300 skaters, tot volgende week maar weer?

4 augustus: USP maakt de zomer!4 augustus 2017

Dit weekend krijgen we weer een beetje zomer te zien. Het weekend begint natuurlijk met de skateparade! DJ Geronimo​ en MC Walter van Tiel​ begeleiden ons het weekend in!

Ben jij erbij? Tot vanavond, 19:45 op het Lucasbolwerk!

4 augustus: weer skates te huur!3 augustus 2017

Deze vrijdag zijn er weer skates te huur!

Inmiddels is het alweer augustus dus het wordt ook sneller donker, denk om je eigen zichtbaarheid. Fietslampjes, knipperlichtjes, kerstversiering, alles mag!

Heb je de route al bekeken?

28 juli afgelast28 juli 2017

regenHet is nu nog zonnig, maar straks trekt er een regenbui over de stad. De Utrecht Skate Parade van 28 juli gaat daarom niet door.

Fijn weekend en tot volgende week!

28 juli28 juli 2017

Het is weer skatevrijdag! De weersverwachtingen zien er goed uit, hopelijk tot vanavond! Houd de site en Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Om 18:00 zie je hier of de skateparade vanavond doorgaat.

Let op: er is vandaag geen skateverhuur!

Geen skateverhuur op 28 juli!26 juli 2017

Deze vrijdag hebben we helaas geen skateverhuur. Mijnten Schaats- & Skeelersport geniet van een korte maar welverdiende vakantie!
Volgende week zijn er weer skates te huur.

Wel hebben we een minishow voor jullie! KRC Rolling Nieuwegein geeft op de pauzeplek een show weg! Wij kijken er nu vast naar uit!

Geslaagd!22 juli 2017

Hoppa! Toen stonden we wel mooi bij kasteel De Haar. Elk jaar weer een leuke afwisselende tocht, genieten van de omgeving en het uitzicht.
Met 350 deelnemers, lekkere muziek en een veilig en sportief tempo! Op naar volgende week, maar eerst even genieten van het weekend!

21 juli: kasteel De Haar21 juli 2017

Het is echt lekker skateweer! Vanavond gaan we dus ook gewoon rijden, kasteel De Haar hier komen we!

We hebben dus een officiële GO. Nog even doorbijten en dan is het tijd om te skaten. Zien we je 19:45 op het Lucasbolwerk?

Klaar voor een feestje?19 juli 2017

Voor de herkansing van de skatetocht naar kasteel De Haar staat DJ MinusFive op de muziekauto.
Samen met Walter als MC moet dat wel een succesverhaal worden!
Trek dus vrijdagavond je favoriete stampskates aan en MinusFive zorgt voor de beats.

Ben jij USP-approved?15 juli 2017

USP-approvedDe afgelopen twee jaar is de Utrecht Skate Parade verder gegroeid. Er zijn steeds vaker 400 of zelfs meer deelnemers!
We merken dat er veel nieuwe deelnemers bij komen, ervaren en onervaren skaters. Zoals gisteren bleek kan dat ten koste gaan van de gezelligheid van de skateparade en de route die gereden kan worden.

Wij willen altijd de groep bij elkaar houden, dit doen wij door het tempo uit de skateparade te halen op het moment dat we zien dat er gaten in de groep vallen.

Vanaf komende week proberen we ook met de volgbus onze basissnelheid aan te houden, zodat het minder vaak nodig is dat de groep langzamer gaat rijden.
Onze muziekauto voorop rijdt een gemiddelde snelheid van 16km/h. Bruggen, heuvels en wegversmallingen zorgen natuurlijk voor een variatie in het tempo.

We willen het sportieve element in de skateparade behouden. Bij de Utrecht Skate Parade kun je sportief en gezellig je weekend beginnen!

Dus ben jij USP-approved? Onze checklist:
- Gemiddeld 16km/h kunnen skaten
- Goed kunnen remmen
- Circa 25km (met pauze) kunnen skaten

Dan zien we je graag komende vrijdag weer bij de USP!

Red je dit nog niet, oefen nog even verder en hopelijk tot snel!

14 juli: kasteel De Haar14 juli 2017

Klaar voor de legendarische tocht van het jaar? Vanavond rijden we naar kasteel De Haar! Het gaat door, zorg dat je er bij bent.19:45 op het Lucasbolwerk.

Vergeet je contant geld niet voor een donatie, elke gift is een bolletje ijs waard bij Luciano!
Denk ook om je zichtbaarheid, het wordt steeds eerder donker.

Tot straks!

14 juli: kasteel De Haar13 juli 2017

Deze vrijdag meedoen met de skateparade naar kasteel De Haar?

Voor 11 euro huur je een paar skates en kun je daarbij kostenloos beschermers gebruiken!
Heb je wel skates en geen beschermmateriaal? Enkel beschermers kun je ook huren bij Mijnten Schaats- & Skeelersport in de tent op het Lucasbolwerk!

Deze vrijdag gaan we ook weer rond met onze eigen collectebus! De skateparade blijft niet bestaan zonder jouw donaties.

Tot morgen!

Après-après skate.8 juli 2017

Wauw wij zijn nog flink aan het nagenieten van de Skateparade van gisteravond, jij ook?
Toch weer een lange tocht, bijna 28 kilometer!! Mooie voorbereiding voor volgende week, Kasteel de Haar, de langste tocht van het jaar. Vanavond weer zo'n 300 skaters op de been, Dike en Lion achter de knoppen en Walter als mc. Genieten!! Volgende week gaan we gewoon weer skaten!

Het wordt alweer steeds eerder donker, denk om je eigen zichtbaarheid en neem lampjes mee.

7 juli: après-skiskate4 juli 2017

Deze vrijdag de allereerste Après-ski Skateparade. Misschien moeten we het après-skate noemen.
De après-skiskate is met de foutste après-skimuziek, dus trek je tirolerbroek uit de kast, of doe je lederhosen aan en skate met ons mee!

Op tijd voor de buien weer binnen1 juli 2017

Gisteravond gelukkig kunnen skaten, na een regenachtige dag en twijfelachtige avond toch besloten om te rijden.
Door de pauze bij RUIG030 werd het rondje net wat groter dan normaal. 30km op de teller voor vrijdagavond met 200 skaters de stad door. IJsclub Siberia bedankt voor de toffe pauzeplek! DJ minus Five bedankt dat jij op je verjaardag voor ons wilde draaien, het was een feestje!

Komende vrijdag de apreski editie! Zoek dus vast je best Tiroler kleding uit en maak met ons het feestje compleet.

30 juni: skaten en feest!30 juni 2017

Jottum! De buien zijn voorbij, de voorspellingen zijn goed. Wij gaan dus skaten vanavond.
Pauze bij RUIG 030! Tot zo, 19:45 verzamelen op het Lucasbolwerk.

30 juni: skaten?30 juni 2017

Duimen jullie mee voor droog weer? Vanavond om 18:00 maken wij bekend of er gereden wordt. Houd de website en Facebook in de gaten, of meld je aan voor de handige sms-service.

De dj van vanavond is jarig en we pauzeren bij RUIG 030 dus tijd voor dubbel feest!

30 juni: feest!27 juni 2017

Komende vrijdag dubbel dik feest! Wij zijn onderdeel van RUIG 030! We houden daar pauze en skaten dan weer door met de skateparade.

Daarnaast Is Dj MinusFive jarig en draait voor ons zijn verjaardagsset!

Geslaagde skateles26 juni 2017

Voor zo'n 18 dames begon de Utrecht Skate Parade gisteren vroeg. Om 19:00 uur gingen we van van start met een skateles, verzorgd in samenwerking met Skateschool SKEETR.

Vervolgens startte na de skateles de reguliere skateparade.
Met zo'n 300 skaters hebben we 24 kilometer rond de stad gereden. Stralend blauwe lucht, zon en gezelligheid.

Deze week, 30 juni, pauzeren we bij skatefeest Ruig 030.

Collecte22 juni 2017

collecteren voor de USPDeze vrijdag zullen we weer collecteren voor onze eigen stichting.
Bij elke donatie van 10 euro krijg je een coupon voor een gratis bolletje ijs bij Luciano IJssalon op de Nobelstraat!

De gehele Utrecht Skate Parade draait op donaties, sponsoren en donateurs.
Donaties en sponsoren zijn belangrijk voor het voortbestaan van onze stichting. Online een donatie overmaken kan natuurlijk ook, de info staat in het oranje blok bovenaan de homepage.

23 juni: gratis skateles18 juni 2017

SkatelesWij organiseren in samenwerking met de instructeurs van Skateschool SKEETR dit seizoen weer een gratis skateles. Deze zal gegeven worden op 23 juni.
Om 19:00 uur start de skateles op het Lucasbolwerk, bij de verhuurstand van Mijnten Schaats- & Skeelersport

Deze les is voornamelijk gericht op remmen en is voor iedereen toegankelijk.
De les kun je volgen op eigen skates of je kunt voor 11 euro ter plekke skates en beschermers huren.

Het dragen van bescherming (pols-, kniebeschermers én een helm) is verplicht tijdens de skateles.

Meld je snel aan, want we hebben beperkte plaats. Mail naar skateles@u-skateparade.nl, ook als je nog vragen hebt.

Drukke roze skate17 juni 2017

Roze skateDat was een supermooie skate, heerlijk langs de Vecht gereden en dat met zoveel roze kleding. Utrecht diversiteit en het Midzomergracht Festival is van start!
Wij hebben met 500 skaters de stad alvast roze gekleurd, komende week zijn er nog andere evenementen. Check de Uitagenda of website van Midzomergracht voor meer informatie.

Roze skate.16 juni 2017

Goedemiddag allemaal. Go go go!!! Na deze grijze ochtend is het tijd voor een roze skate!
Trek je mooiste roze outfit uit de kast en kom om 19:45uur naar het Lucasbolwerk.

Tot zometeen!!

16 juni: Roze skate!15 juni 2017

Morgen de Roze skate, laten we samen de stad zo roze mogelijk kleuren!
De route staat online en natuurlijk kun je ook skates huren. Vanaf 19:00 staat Mijnten Schaats- & Skeelersport met een tent op het Lucasbolwerk en kun je voor €11 een paar skates met beschermer huren. Graag contant betalen.

Geslaagde skate10 juni 2017

Goedemorgen, gisteravond zijn we weer heerlijk het weekend begonnen. Met 400 skaters de nieuwe Dafne Schippersbrug over, hoezo hardloop brug, op skates gaat het ook heerlijk. Vervolgens hebben we veel bochten, bruggen, bergen en een tunneltje gehad.
Na ruim 26 kilometer zijn we weer teruggekomen op het Lucasbolwerk.

Tijdens de pauze hebben we gecollecteerd voor de Axel Foundation. Mocht jij de Skateparade gemist hebben, je kunt ook online geld overmaken.

Tot en met 16 juni kun je geld doneren.

De hoogste donatie krijgt een hotelovernachting in hotel Sleepwell

Inmiddels staan er foto's online, de leukste mascottefoto met de meeste likes and shares wint een dagje rijden in een Renault Twizy.

We gaan rijden!9 juni 2017

Na de regenachtige ochtend gaan we voor een droge en zonnige avond. De skateparade voor de Axel Foundation gaat door, we gaan collecteren. Ook online kun je je donatie overmaken.

We rijden een hele nieuwe route met pauze op het Berlijnplein.

Wij zijn aan het opbouwen, eten en dan verzamelen op het Lucasbolwerk. We zien je daar rond 19:45.
Vanaf 19:00 kun je skaten huren bij de stand van Mijnten, 11 euro per paar met beschermers.
Gelieve contant te betalen.

9 juni: skaten!9 juni 2017

Deze vrijdag is de skate voor de Axel Foundation. Heb je zelf geen skates of rollen ze niet lekker meer? Vanaf 19:00 staat Mijnten Schaats- & Skeelersport met een verhuurstand op jou te wachten en huur je voor 11 euro skates en beschermers. Contant en bij voorkeur gepast betalen.

Tot vrijdag? MC Walter en DJ Boris begeleiden jullie de avond door.

9 juni: Doneer & win!6 juni 2017

Axel FoundationVrijdag 9 juni staat de USP in het thema van de Axel Foundation. Dit goede doel zamelt geld in voor onderzoek naar stofwisselingsziekten.
Vanaf nu tot 16 juni kun je een donatie doen.

Naast dat je de Axel Foundation steunt hebben wij ook leuke prijzen te verdelen:
De hoogste donatie krijgt namelijk een hotelovernachting in hotel Sleepwell aangeboden.
Ook hebben wij voor elke donatie van €10 of hoger een ijscoupon voor een bolletje ijs bij Luciano ijssalon op de Nobelstraat.
Als laatste zal tijdens de pauze vrijdag de mascotte van de Axel Foundation aanwezig zijn. Daarmee starten we een deel-en-like-actie op, de foto met de meeste likes en deelacties wint het om een hele dag in een Renault Twizy rond te rijden! Een like is hierbij 1 punt en delen 3.

Klik hier om te doneren!

Bij een donatie online is het belangrijk om "USP030" bij de donatie te vermelden. Zo kunnen wij zien welke donaties bij de USP vandaan komen.
Als je online €10 of meer hebt gedoneerd, kom dan in de pauze van de USP zelf je ijscoupon ophalen!

Voorskate5 juni 2017

VoorskateWisten jullie dat elke maandagavond de route door de vrijwilligers wordt voorgereden? Om te kijken of de bedachte route wel te rijden is.
Vanavond rijden ze weer, wie weet zie je ze voorbij komen.

De zomer is begonnen!3 juni 2017

gezellig drukVanavond was een feestje! Een druk, gezellig en sfeervol feestje.
24 kilometer afgelegd met 500 skaters, Utrecht heeft kunnen zien dat de zomer begonnen is. Dat er geskate wordt en dat de skateparade de perfecte manier is om je weekend sportief te beginnen.

Volgende week weer?

2 juni: skaten!2 juni 2017

Op deze heerlijke eerste vrijdagavond van juni gaan we skaten. Het weer belooft heerlijk te blijven. Met een zacht avondbriesje erbij hebben we perfect skateweer!
In de pauze kun je gekoelde dranken kopen voor maar €1,50. Ook kun je vanaf 19:00 op het Lucasbolwerk skates plus beschermers huren voor €11. Zorg hierbij wel voor gepast geld.

Nu even snel eten, door naar het Lucasbolwerk en dan skaten! Tot zo!

Geen skates = geen excuus1 juni 2017

skateverhuur bij USP

Deze vrijdag, Dj Jonathan Joosten.

Geen skates is geen excuus meer!
Je kunt bij de Utrecht Skate Parade ook skates huren! Neem dus met dit lekkere weer al je vrienden mee die wel kunnen skaten, maar hun skates niet bij zich hebben.

De skateverhuur wordt georganiseerd door Mijnten in samenwerking met Rollerblade.
Een paar skates, inclusief beschermering, is te huur voor €11 per avond.
€1 hiervan komt ten goede aan de Utrecht Skate Parade.
Probeer zoveel mogelijk gepast te betalen! Pinnen is nog niet mogelijk.

Eerste zwoele vrijdag.27 mei 2017

Dat was een prima tocht, een kleine 300 skaters op deze eerste zwoele vrijdagavond.
Totaal hebben we dik 25km geskate met een pauze op het Sciencepark in Utrecht!
Ook was dit de eerste keer van de Skateverhuur van Mijnten Schaats- & Skeelersport in samenwerking met Rollerblade Benelux. Komende vrijdag natuurlijk weer verhuur, ook huren van bescherming is mogelijk. Daarnaast geeft Martin Mijnten je graag advies. Loopt gerust bij ze langs.

Nieuw: skateverhuur26 mei 2017

skateverhuur bij USPVanaf vanavond kun je op vrijdagavond bij de Utrecht Skate Parade ook skates huren! Neem dus met dit lekkere weer al je vrienden mee die wel kunnen skaten, maar hun skates niet bij zich hebben.

De skateverhuur wordt georganiseerd door Mijnten in samenwerking met Rollerblade.
Een paar skates, inclusief beschermering, is te huur voor €11 per avond.
€1 hiervan komt ten goede aan de Utrecht Skate Parade.
Probeer zoveel mogelijk gepast te betalen! Pinnen is nog niet mogelijk.

Tot straks!

Maximaal genieten.24 mei 2017

Goedemiddag, heerlijk weertje hé! Weet je wat echt Maximaal genieten is, nu een hapje en drankje op een foodtruckfestival.
Vanaf donderdag is Maximaal Genieten Foodtruck Festival 2017 een foodtruckfestival in het Maximapark in Leidsche Rijn. Wij hebben een super leuke actie voor jullie. Stuur ons jouw foto van hoe jij Maximaal geniet en verzamel de meeste likes. De drie leukste foto's winnen 2 muntjes voor het festival! De winnaar maken we vrijdag tijdens de pauze bekend zodat je zaterdag of zondag naar het festival kan.

Foto's 19 mei22 mei 2017

Vandaag nog even een terugblik op afgelopen vrijdag. De vrijdag waarop we de tweede skateparade reden van 2017. Zelfs het zonnetje kwam nog even kijken. Met een kleine 300 skaters zijn we door de stad gereden. Komende vrijdag weer?
Heb je trouwens gezien dat de foto's al online staan?!

We gaan rijden!19 mei 2017

Frisse vrijdagavond maar dat weerhoudt ons niet om te gaan rollen!! We gaan weer door de stad vanavond, denk er aan een jas of vest mee te nemen voor na afloop.
Tot zo op het Lucasbolwerk.

Ben jij er klaar voor?18 mei 2017

Staan jouw skates al klaar voor morgenavond?
We gaan een route rijden met DJ Mike van der Laan achter de knoppen. Met daarbij MC Ferenc die onlangs vader geworden is. Het wordt weer een mooi feestje, wij hebben er zin in. Wij regelen de MC en DJ, jullie het goede weer?

Vragen of opmerkingen?15 mei 2017

Het bestuur van de Utrecht Skate Parade heeft vanavond weer een vergadering. Tussen hun vaak drukke banen door wordt er met regelmaat een bestuursvergadering gepland, onder andere om het verloop van het seizoen te bespreken, bijzondere skates te plannen en alle sponsorcontacten te onderhouden.

Heb je tijdens een skatetocht iets gezien dat de aandacht van het bestuur verdient of waar je een vraag over hebt? Heb je goede ideeën die je op de agenda van een vergadering wilt zien? Laat het ons weten via bestuur@u-skateparade.nl.

Afgelast maar toch blij.13 mei 2017

Wij zijn heel blij dat we de juiste beslissing genomen hebben. Het heeft flink geregend boven Utrecht gisteravond.
Voor ons is het altijd moeilijk om zo'n keuze te maken. Wisten jullie dat wij met een deel van de vrijwilligers en het bestuur om te 18:00 al klaar staan om de muziekauto op te bouwen? Dan zijn dus beide auto's al opgehaald bij Stam en Schadex!

12 mei: afgelast!12 mei 2017

opbouw auto'sWij staan al klaar!
Maar helaas is de buienradar ons niet gezind, de kans op regen vanavond is te groot. We moeten de veiligheid van onze deelnemers in ons achterhoofd houden.

Heel fijn weekend en tot volgende week!

12 mei: droog?12 mei 2017

Treurig weertje vandaag! Doe dat weer van gisteren maar terug, want vanavond staat DJ David van Brenk op de auto met Walter!
Houd de website en Facebook in de gaten, rond 18:00 laten we jullie weten of de skate vanavond doorgaat.

Rollerblade10 mei 2017

Rollerblade BeneluxAfgelopen vrijdag hebben we mede kunnen rollen door onze kersverse nieuwe sponsor. Met grote vreugde kunnen wij jullie vertellen dat Rollerblade Benelux de komende twee jaar als sponsor van De Utrecht Skate Parade heeft getekend. Stay tuned voor meer informatie over deze samenwerking!

Oma Elly10 mei 2017

Elly VisserNog even een extra zonnetje voor Oma Elly! Elly Visser is de oma van één van onze vrijwilligers en heeft onlangs de Utrecht Skate Parade gesteund met een financiële bijdrage. Oma Elly, bedankt voor uw steun!

Koude start 20176 mei 2017

Zo dat was een koude seizoensstart! Nog kouder dan de afgelopen kerstdagen gaat deze dag de boeken in.
Door de kou en de bevrijdingsdagfestivals was er een rustigere opkomst dan normaal bij de eerste Utrecht Skate Parade. Met zo'n 300 skaters reden we de stad door. Dank aan DJ Wezz en MC 23 voor de muziek en aanwijzingen deze avond!

Tot volgende week!

5 mei: eerste USP 2017!5 mei 2017

Verlaat je festival, stop met wat je doet en pak je skates!! Wij gaan rijden vanavond en jij bent welkom! 19:45 verzamelen we op het Lucasbolwerk.

BytePark3 mei 2017

ByteParkHoud jij de website ook zo nauwlettend in de gaten?
Deze wordt volledig onderhouden en up-to-date gehouden door BytePark.

Al sinds 2005 zijn wij online door BytePark en we kunnen niet meer zonder!

Schadex22 april 2017

SchadexDeze zonnige zaterdag willen wij wat extra aandacht geven aan het bedrijf Schadex! Inmiddels twee jaar geleden leek de Utrecht Skate Parade ten einde gekomen te zijn. We zaten zonder hoofdsponsor en muziekauto. Vele oproepen, maar geen succes, tot daar het dochterbedrijf van Stam was. Schadex voor al uw schadeherstel!

Doordeweeks een auto-ambulance, maar op vrijdagavond onze muziekauto met volledige geluidsinstallatie en dj erop!
Schadex, tot op de dag van vandaag hebben jullie ons geen moment stil laten staan, bedankt!

Stam Renault21 april 2017

Stam RenaultZonder Stam Renault kan de Utrecht Skate Parade niet van start! De bezemwagen achteraan de stoet mogen we namelijk gebruik van Stam Renault.

In deze bus worden de EHBO-benodigheden bewaard. Daarnaast zorgt de bestuurder voor de veiligheid aan de achterkant van de skateparade door het overige verkeer op afstand van de skaters te houden en inhalen te voorkomen.

Mijnten Schaats- en Skeelersport15 april 2017

Mijnten Schaats- en SkeelersportZijn jullie bekend met Mijnten Schaats- en Skeelersport in Achterveld? Al enkele jaren een trouwe sponsor van de skateparade. Voor veel van onze deelnemers is dit dé winkel voor nieuwe skates, bescherming, wieltjes en remblokken!

Momenteel zijn wij bezig met iets nieuws in samenwerking met Mijnten en een andere nieuwe sponsor... Ben jij ook benieuwd waar we mee bezig zijn en met welke andere sponsor? Houd dan onze website en social media in de gaten!

KWS5 april 2017

KWSDe opslag van al onze spullen en voorraad, daar hebben we ook een sponsor voor: KWS.
Marktleider in de wegenbouw en dankzij één van onze vrijwilligers sinds 2015 ook een sponsor. Zo kunnen wij wekelijks goed voorbereid starten en hebben we een georganiseerde en veilige opslag.

KWS bedankt!

IeVeMa Beheer BV1 april 2017

IeVeMa Beheer BVSinds dit jaar hebben wij ook IeVeMa Beheer BV als nieuwe sponsor mogen verwelkomen!

Michel skate al even mee met de skateparade en maakt het voortbestaan nu mede mogelijk.

Op zoek naar (mini) opslag? Bij IeVeMa kunt u opslagruimtes huren van bijna elk gewenst formaat. Ideaal voor het opslaan van (bedrijfs)goederen, archieven, beursmateriaal of inboedel. Er is al opslagruimte te huur vanaf 1 m² tot 5000 m²

Van Rijn Schilderwerken29 maart 2017

Nog een kleine maand voor wij weer starten, daarom is het tijd om de sponsoren de komende tijd in het zonnetje te zetten. Bestaande maar ook nieuwe, zonder sponsoren en donateurs kunnen wij niet bestaan. (ook nu hebben we nog geen hoofdsponsor).

Van Rijn SchilderwerkenVandaag willen we Van Rijn Schilderwerken in het bijzonder bedanken. Robert van van Rijn skate al jaren mee en is sinds dit jaar ook sponsor van de Utrecht Skate Parade. Robert bedankt!

Sponsoren, donateurs en investeerders22 maart 2017

Wij zoeken jou!

GEZOCHT:
Lokale bedrijven en investeerders die Utrecht en de Utrecht Skate Parade een warm hart toedragen en zelf van ons dat warme hart maar al te graag terugkrijgen.

Het zou inmiddels algemeen bekend moeten zijn, maar toch plaatsen wij deze informatie nogmaals.
De Utrecht Skate Parade is een evenement dat volledig op donaties en sponsorafspraken draait. Nu knopen wij elk jaar de eindjes aan elkaar in de hoop het nieuwe seizoen te kunnen starten zonder negatieve balans.
Momenteel staat seizoen 2017 voor de deur en zijn wij nog hard op zoek naar nieuwe sponsoren, donateurs en andere investeerders.
Ken of ben jij een bedrijf of individu met interesse, laat ons contact opnemen of neem contact met ons op.

bestuur@u-skateparade.nl

Schadex en Stam Renault31 januari 2017

Schadex en Stam RenaultMet grote vreugde mogen wij jullie vertellen dat Schadex en Stam Renault ons ook in 2017 zullen blijven sponsoren! De muziekwagen en bezemwagen voor het komende seizoen zijn geregeld!