Sponsors en partners

Zonder sponsoren kan de Utrecht Skate Parade niet bestaan. De sponsoren zorgen ervoor dat we iedere week weer een route kunnen rijden en dat deelname gratis is.

Socialrun

Socialrun is een stichting die zich inzet voor meer openheid en begrip rondom psychische aandoeningen. Vanaf 2023 is Socialrun onze hoofdsponsor!

socialrun.nl

Autohopper

Op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Autohopper kenmerkt zich door duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij hen altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 100 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

autohopper.nl

BytePark

BytePark webdevelopment en hosting verzorgt sinds 2005 de website en e-mail van de Utrecht Skate Parade.

bytepark.nl

Waterman Sport

Ontdek Waterman Sport voor al uw skate- en skeelerbehoeften! Wij bieden een uitgebreide collectie skates en skeelers te koop en te huur, perfect voor elke skater. Ons deskundige team staat klaar voor professioneel onderhoud en advies. Kom langs en ervaar onze uitstekende service en hoogwaardige producten. Waterman Sport – dé plek voor skateverkoop, -verhuur en onderhoud. Start je avontuur vandaag nog!

watermansport.nl

Café De Potdeksel

De vaste naskate-plek. Sinds we op het Lucasbolwerk starten en eindigen is dit onze vaste stek.

cafedepotdeksel.nl

Opslagman.nl

Sinds 2018 kunnen we hier terecht voor de opslag van de muziekinstallatie, EHBO-koffers en alle andere benodigdheden.

opslagman.nl

Maarten Koster, assurantiën & financiën

Thuis in de kleine lettertjes: Maarten heeft succesvol bemiddeld voor onze aansprakelijkheidsverzekering.

maartenkoster.nl

Zeilmakerij Waterland

Dankzij een op maat gemaakt afdekzeil blijft onze muziekinstallatie altijd droog!

zeilmakerijwaterland.nl

Winters Duurzame Klimaattechniek

Al bijna 10 jaar de specialist op het gebied van airconditioning-, warmtepompen- en ventilatiesystemen. Actief zowel voor zakelijke opdrachtgevers in en rondom de Randstad, als regionaal bij particulieren.

wintersklimaat.nl

CoolSafety / ehbo-koffer.nl


Bij CoolSafety vind je persoonlijke bescherming van top tot teen voor jouw werkzaamheden zoals werkhandschoenen, bouwhelmen, brillen, gehoorbescherming, werkkleding en werkschoenen, zodat jij veilig je werk kunt doen! En mocht je dan toch eens pech hebben, dan zorgen wij ook dat er altijd goed gevulde EHBO-koffers en pleisters in de buurt zijn! Wij voorkomen én genezen!

coolsafety.nl / ehbo-koffer.nl