Nieuws

Geen Skateparade in 20207 augustus 2020

We hebben lang gehoopt dat er rond deze tijd genoeg ruimte zou zijn voor het organiseren van een Skateparade. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat we tijdens een Skateparade niet kunnen voldoen aan de huidige regels. Zo kunnen wij de 1,5 meter afstand niet altijd garanderen. We hebben daarom de knoop doorgehakt en zullen dit seizoen niet meer gaan rijden.

Natuurlijk hopen we dat we volgend jaar weer van start kunnen gaan! Om ervoor te zorgen dat jullie je optimaal kunnen voorbereiden op het volgende skateseizoen, zullen er de komende weken nieuwe routes volgen die je zelf kunt rijden.

Hopelijk zien we jullie dan massaal terug in 2021!

Foto's tijdens het skaten11 juni 2020

Morgen zetten we alle skaters die onze route naar kasteel de Haar rijden op de foto!

Een Skateparade zoals we die gewend zijn zit er helaas niet in. Gelukkig mogen we er individueel en in kleine groepen (met voldoende afstand!) wel op uit zodat we het skaten in 2021 niet helemaal verleerd zijn. Onderstaande route kun je zelf rijden! Je kan zelf bepalen waar en wanneer je start. Morgenavond tussen 18.30 en 20.30 staat onze fotograaf Arjan op jullie te wachten op de Bochtdijk (zie 📷 op de kaart). Hij zorgt ervoor dat we dit jaar niet zonder skatefoto's komen te zitten.

De foto's vinden jullie zoals gewoonlijk terug op Facebook en hier op de website.

Houd je wel aan de richtlijnen van het RIVM: houd 1,5 meter afstand tot elkaar en de fotograaf. Blijf bij drukte niet te lang hangen.

Bochtdijk

Helaas.1 mei 2020

Wij hadden ons de eerste vrijdagavond in mei toch heel anders voorgesteld...

Start 2020 uitgesteld ivm corona 24 maart 2020

Gisteren is bekend geworden dat tot 1 juni alle evenementen zijn verboden. Dit houdt in dat de Skateparade niet op 1 mei van start zal kunnen gaan. De toekomst is momenteel slecht te voorspellen, dus wanneer en of we wel van start kunnen gaan, is op dit moment nog erg onzeker. Uiteraard volgen we hierbij de adviezen van het RIVM op.

Desondanks zijn de voorbereidingen voor het seizoen al op gang gekomen, en hier zullen we de komende weken ook mee doorgaan. Zodra we groen licht krijgen om te gaan skaten willen we hier natuurlijk voor gaan.

En tot die tijd: hou je aan alle corona-adviezen. Zo gaan we samen de verspreiding van het virus tegen en zien we elkaar hopelijk later in het seizoen alsnog!