Nieuws

Roze Skate31 mei 2023

Dit weekend trekt de Utrecht Pride door de binnenstad; wij kleuren de stad vrijdagavond alvast roze tijdens onze #roze skate!

EHBO'ers gezocht! 23 mei 2023

Rij jij met enige regelmaat met ons mee en heb je ervaring met het verlenen van eerste hulp? Wil jij een belangrijke rol spelen bij het waarborgen van de veiligheid bij de Utrecht Skateparade? Kom dan ons EHBO-team versterken! 🚑💪

Als EHBO'er rol je op skates mee in de groep en sta je klaar om eerste hulp te bieden bij valpartijen of blessures.

Interesse? Of een keer meerijden met één van onze vaste EHBO'ers om te kijken of het iets voor jou is? Stuur een berichtje naar bestuur@u-skateparade.nl.

Vriend van de Utrecht Skate Parade16 mei 2023

Heb jij de nieuwe "Vriend van de Utrecht Skate Parade" shirtjes al gespot?🧐 Een aantal van onze vrijwilligers had deze afgelopen vrijdag al aan.

Word jij ook vriend van de skateparade?
Bij een donatie van minimaal 35 euro mag jij jezelf vriend van de skateparade noemen. Dankzij deze donaties kunnen we het evenement nog professioneler, groter en aantrekkelijker maken. Als vriend help je ons dus bij het organiseren van dit fantastische evenement.

Als dank voor je bijdrage krijg jij een exclusief Utrecht Skate Parade sport-shirt cadeau. Je hebt de keuze tussen een neon-groen of zwart. Trek dit shirt aan en het is direct duidelijk dat jij de skateparade een warm hart toedraagt ❤️.

Onder Doneren vind je alle informatie. Ook kun je je hier je donatie doen en aangeven welk shirt je wil ontvangen.

Let's Go!5 mei 2023

Het zonnetje is doorgebroken en de straten drogen langzaam maar zeker op 🌤️. Dit betekent dat we vanavond van start kunnen met de eerste ronde van 2023!

Dit seizoen geen skateverhuur 4 mei 2023

Let op, als je van plan bent om deel te nemen aan de Skateparade, zorg er dan voor dat je zelf skates en beschermers meeneemt. Er zal dit jaar helaas geen skate-verhuur beschikbaar zijn.

Sander Hoogendoorn30 april 2023

Ook dit jaar zal niemand minder dan Sander Hoogendoorn de muziek tijdens de eerste skate verzorgen!

Aanstaande vrijdag - 5️⃣ mei - is het zover, ben jij erbij!?

De opening van seizoen 2023 staat voor de deur!24 april 2023

Net als vorig jaar nemen we je mee over het mooiste asfalt van Utrecht iedere vrijdagavond. Deelname is kosteloos!

We rijden op vrijdag 5 mei om stipt 20:00 weg van het Lucasbolwerk en je bent, mede dankzij onze verkeersregelaars op wielen, veilig om 22:00 weer terug na iets meer dan 20 kilometer.

Weet jij een betere manier om je weekend te beginnen?

Nieuwe hoofdsponsor! 15 april 2023

Geweldig nieuws, het sponsorcontract met de nieuwe hoofdsponsor is getekend! Wij zijn een samenwerking aangegaan met Stichting Socialrun, welke zich voor de komende 3 jaar aan ons heeft verbonden.

Socialrun is een stichting die zich inzet voor meer openheid en begrip rondom psychische aandoeningen. Zij organiseren veel evenementen waarbij deelnemers met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp en geld ophalen voor projecten die bijdragen aan inclusie.

Dit betekent dat wij de financiële middelen hebben om ook komend jaar weer een mooi skate-seizoen neer te zetten!

Vrijdag 5 mei zal de eerste tocht zijn, ben jij erbij!?

Kunnen we ook in 2023 van start?5 februari 2023

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn begonnen. Toch is het nog onzeker of we in 2023 daadwerkelijk kunnen starten: afgelopen seizoen was het laatste seizoen met de huidige hoofdsponsor.

De afgelopen jaren konden we voor financiële steun rekenen op onze hoofdsponsor Perry Sport Utrecht. Recent is het bedrijf overgenomen door een andere sportretrailer en daarmee eindigt de samenwerking met de Skateparade.

We zijn dus dringend opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor die ons financieel kan steunen. Dit is bijvoorbeeld nodig om onze evenementenvergunning te kunnen betalen. Voor een nieuwe partner bieden we een uitgebreid sponsorprogramma. Iedere week hebben we honderden deelnemers en zichtbaarheid door de hele stad!

Ken jij iemand die ons kan helpen? Of wil je meer informatie? Neem contact op met het bestuur van de USP via bestuur@u-skateparade.nl.