Nieuws

24-05 No Go24 mei 2024

Met de regen die op de radar staat, verwachten we niet dat de straten droog zijn voordat wij eroverheen willen rollen. Daarnaast is ook vanavond nog veel regen voorspeld #codegeel. Geen andere optie dan de #skateparade van vanavond af te gelasten dus.

Hebben we morgen meer geluk!? 23 mei 2024

De weersvoorspellingen zien er momenteel nog niet heel zonnig uit, maar zoals we allemaal weten, is niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer! ☀️🌦️

Blijf de updates volgen, we houden jullie op de hoogte! Let's hope for the best! 🤞

17-05 No Go :(17 mei 2024

Kletsnatte straten en ook vanavond nog kans op druppels. We gaan helaas niet rijden vanavond. Volgende week nieuwe kansen, zien we jullie dan ook!?

Word jij ook vriend van de Skateparade?15 mei 2024

We hebben dit jaar gloednieuwe vrienden shirts! Kies voor een opvallend knal-roze of een stoer zwart shirt. Zo laat je aan iedereen zien dat jij de Skateparade een warm hart toedraagt.

Bij een donatie van minimaal 35 euro mag jij jezelf vriend van de Skateparade noemen en krijg je dit exclusieve Utrecht Skateparade sport-shirt cadeau. Dankzij deze donaties kunnen we het evenement nog professioneler, groter en aantrekkelijker maken. Als vriend help je ons dus bij het organiseren van dit fantastische evenement.

Meer informatie en doneren kan via onze doneerpagina. Ook geef je hier aan welk shirt jouw voorkeur heeft. We hebben al een aantal shirts op voorraad. Reageer dus snel, misschien rijd jij dan aanstaande vrijdag al in je vriendenshirt!

03-05 No Go :(3 mei 2024

Hoewel wij er helemaal klaar voor waren, lijkt de Nederlandse zomer nog niet helemaal op de hoogte van onze plannen. De kans op een nat wegdek is te groot vanavond, daarom gaan we vanavond niet rollen. Maar niet getreurd: volgende week nieuwe kansen en hopelijk beter weer!

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen!12 april 2024

Wie kan er ook niet wachten om z'n skates weer aan te trekken en heel Utrecht te doorkruisen? 🙌 🌟

Het is bijna zover! Over exact 3 weken gaan we van start met de allereerste Skateparade van het seizoen. We zien je graag op:

📅 Datum: 3 mei 2024
🕗 Tijd: 20.00 uur
📍 Locatie: Verzamelen op het Lucasbolwerk
🔄 en uiteraard alle vrijdagen daarna.

Dus, haal je skates uit de schuur, geef ze een check-up en zorg ervoor dat ze weer soepel rollen. Tag daarnaast je vrienden, buren en familieleden zodat zij ook op de hoogte zijn van ons nieuwe seizoen!