Sponsors

Perrysport

Mijnten

Luca IJssalon

Café De Potdeksel

Zeilmakerij Waterland

Roces

Stam Renault Dealers

BytePark

Apotheek Het Gouden Hert

maartenkoster.nl

Opslagman.nl

Autohopper

Donaties

USP collectebusWil je de USP steunen? Doe dan een donatie aan de Stichting Utrecht Skate Parade.

Je kunt je bijdrage overmaken naar:
IBAN NL54ABNA0549565795
t.n.v. Utrecht Skate Parade.
Daarnaast kun je contant geld elke vrijdag tijdens de pauze in de collectebus doen bij de drankverkoop.

Nieuws

Skate met ons de route van de Vuelta!3 augustus 2022

Op 19, 20 & 21 augustus raast "La Vuelta" door Nederland! Er wordt gestart met een ploegentijdrit dwars door Utrecht. Wij hebben de eer met de #skateparade (een groot deel van) deze route een week eerder al te rijden tijdens onze Vuelta-editie. Extra brede wegen en glad asfalt waar we normaal niet kunnen komen. Dit alles onder begeleiding van swingende muziek met een Spaanse touch 💃🏽.
Dus 12 augustus de Vuelta-editie van de Skateparade, schrijf hem op in je agenda! #VamosHolandia #VamosUtrecht #utrechtskateparade

29/7 Geen skateverhuur aanwezig29 juli 2022

Helaas, geen Mijnten Schaats- & Skeelersport vanavond op het Lucasbolwerk en dus geen skateverhuur. Volgende... Lees verder

630!25 juli 2022

Afgelopen vrijdag haalden we - in samenwerking met Luca IJssalon - € 630 op... Lees verder

Voedselbank Utrecht20 juli 2022

Aanstaande vrijdag onze jaarlijkste "goede doel-skate". Tijdens deze editie extra aandacht voor "Voedselbank Utrecht". Zij... Lees verder


Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

Spelregels

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters!
Tijdens de tocht is het verboden om alcohol of drugs te nuttigen.
Lees de volledige spelregels

Skateverhuur

Je kunt op vrijdagavond bij de Utrecht Skate Parade ook skates huren! Neem dus al je vrienden mee die wel kunnen skaten, maar hun skates niet bij zich hebben.

Een paar skates, inclusief beschermers, is te huur voor €10 per avond. Probeer zoveel mogelijk gepast te betalen! Pinnen is nog niet mogelijk.

De skateverhuur wordt georganiseerd door Mijnten.