Sponsors

Perrysport

Mijnten

BytePark

Stam Renault Dealers

Opslagman.nl

Schadex

Apotheek Het Gouden Hert

Café De Potdeksel

Donaties

USP collectebusWil je de USP steunen? Doe dan een donatie aan de Stichting Utrecht Skate Parade.

Je kunt je bijdrage overmaken naar:
IBAN NL54ABNA0549565795
t.n.v. Utrecht Skate Parade.
Daarnaast kun je contant geld elke vrijdag tijdens de pauze in de collectebus doen bij de drankverkoop.

Nieuws

Skateparade in 20218 mei 2021

Natuurlijk willen we allemaal heel graag rollen tijdens de Skateparade, maar kan het ook? Het korte antwoord: dat weten we nog niet. Met constant veranderende maatregelen en openingsplannen is het voor ons vrijwel onmogelijk om nu te zeggen of we dit jaar Skateparades kunnen organiseren en hoe het evenement er dan precies uit komt te zien. We houden achter de schermen in ieder geval alles in de gaten: zodra we iets kunnen, komen we met een plan!

Geen Skateparade in 20207 augustus 2020

We hebben lang gehoopt dat er rond deze tijd genoeg ruimte zou zijn voor het... Lees verder

Foto's tijdens het skaten11 juni 2020

Morgen zetten we alle skaters die onze route naar kasteel de Haar rijden op de... Lees verder

Helaas.1 mei 2020

Wij hadden ons de eerste vrijdagavond in mei toch heel anders voorgesteld... ... Lees verder


Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

Spelregels

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters!
Tijdens de tocht is het verboden om alcohol of drugs te nuttigen.
Lees de volledige spelregels

Skateverhuur

Je kunt op vrijdagavond bij de Utrecht Skate Parade ook skates huren! Neem dus al je vrienden mee die wel kunnen skaten, maar hun skates niet bij zich hebben.

Een paar skates, inclusief beschermers, is te huur voor €10 per avond. Probeer zoveel mogelijk gepast te betalen! Pinnen is nog niet mogelijk.

De skateverhuur wordt georganiseerd door Mijnten.

Twitter @uskateparade