Sponsors

Autohopper

Café De Potdeksel

Winters Duurzame Klimaattechniek

Opslagman.nl

BytePark

CoolSafety

Zeilmakerij Waterland

maartenkoster.nl

Donaties / Vriend van de USP

Vriend van de Utrecht Skate Parade shirtWil je de USP steunen? Doe dan een donatie aan de Stichting Utrecht Skate Parade.

Vanaf een donatie van € 35 mag jij jezelf Vriend van de Utrecht Skate Parade noemen en krijg je een uniek t-shirt om dat te laten zien!

Nieuws

24-05 No Go24 mei 2024

Met de regen die op de radar staat, verwachten we niet dat de straten droog zijn voordat wij eroverheen willen rollen. Daarnaast is ook vanavond nog veel regen voorspeld #codegeel. Geen andere optie dan de #skateparade van vanavond af te gelasten dus.

Hebben we morgen meer geluk!? 23 mei 2024

De weersvoorspellingen zien er momenteel nog niet heel zonnig uit, maar zoals we allemaal weten,... Lees verder

17-05 No Go :(17 mei 2024

Kletsnatte straten en ook vanavond nog kans op druppels. We gaan helaas niet rijden vanavond.... Lees verder

Word jij ook vriend van de Skateparade?15 mei 2024

We hebben dit jaar gloednieuwe vrienden shirts! Kies voor een opvallend knal-roze of een stoer... Lees verder


Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

Spelregels

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters!
Tijdens de tocht is het verboden om alcohol of drugs te nuttigen.
Lees de volledige spelregels