Sponsors

Winters Duurzame Klimaattechniek

Zeilmakerij Waterland

Autohopper

Café De Potdeksel

Luca IJssalon

Apotheek Het Gouden Hert

Stam Renault Dealers

maartenkoster.nl

Opslagman.nl

BytePark

Donaties / Vriend van de USP

Vriend van de Utrecht Skate Parade shirtWil je de USP steunen? Doe dan een donatie aan de Stichting Utrecht Skate Parade.

Vanaf een donatie van € 35 mag jij jezelf Vriend van de Utrecht Skate Parade noemen en krijg je een uniek t-shirt om dat te laten zien!

Nieuws

Roze Skate31 mei 2023

Dit weekend trekt de Utrecht Pride door de binnenstad; wij kleuren de stad vrijdagavond alvast roze tijdens onze #roze skate!

EHBO'ers gezocht! 23 mei 2023

Rij jij met enige regelmaat met ons mee en heb je ervaring met het verlenen... Lees verder

Vriend van de Utrecht Skate Parade16 mei 2023

Heb jij de nieuwe "Vriend van de Utrecht Skate Parade" shirtjes al gespot?🧐 Een aantal... Lees verder

Let's Go!5 mei 2023

Het zonnetje is doorgebroken en de straten drogen langzaam maar zeker op 🌤️. Dit... Lees verder


Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Over de USP

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (20:00 - ca. 22:15). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

Spelregels

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters!
Tijdens de tocht is het verboden om alcohol of drugs te nuttigen.
Lees de volledige spelregels